Sport

2015.08.25. 14:25

A 32-es mez elkelőben az Aluinvent-DVTK-nál

Miskolc - Az Észak-Magyarország értesülése szerint szeptember elsejétől két új külföldivel is elkezdhetik az ismerkedést az Aluinvent-DVTK jelenlegi tagjai, és ez utóbbi két sportoló egyaránt a tengerentúlról, az Amerikai Egyesült Államokból érkezik.

Miskolc - Az Észak-Magyarország értesülése szerint szeptember elsejétől két új külföldivel is elkezdhetik az ismerkedést az Aluinvent-DVTK jelenlegi tagjai, és ez utóbbi két sportoló egyaránt a tengerentúlról, az Amerikai Egyesült Államokból érkezik. Egyiküknek, akiről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy hátvéd, vagyis 2-es poszton bevethető, ez lesz az első európai szezonja, míg a másik játékosnak a második. Ez utóbbi – az Észak-Magyarország információi szerint – Alyssia Brewer, aki az előző évadot a lengyel KSSSE AZS PWSZ Gorzow együttesénél töltötte. A 190 centi magas erőcsatár csapatával az ötödik helyen fejezte be a bajnokságot, és szezonbeli átlaga meccsenként 21,1 pont és 10 lepattanó volt. Az oklahamai Tulsa városában született kosaras a lengyel bajnokságban átlagban 33,5 percet töltött a pályán, és vélhetően a 32-es mezt kéri, kapja majd Diósgyőrben, mert korábbi klubjaiban ebben szerepelt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!