Sport

2015.05.29. 10:36

Koman marad a DVTK-nál

Miskolc - A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának középpályása, a 36-szoros magyar válogatott Koman Vladimir ma délelőtt, a klub sajtótájékoztatóján (amit az MTK elleni meccs apropóján tartottak) a jövőjével kapcsolatos kérdésre a melegítő felsőjén lévő DVTK címerre mutatott, utalván arra, hogy ezt viseli, majd ezzel kapcsolatos kérdésre, hogy a következő szezonban is így lesz-e ez, azt válaszolta, hogy a felkészülést itt kezdi, és úgy tervezi, hogy július közepén induló bajnokságot is.

Miskolc - A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának középpályása, a 36-szoros magyar válogatott Koman Vladimir ma délelőtt, a klub sajtótájékoztatóján (amit az MTK elleni meccs apropóján tartottak) a jövőjével kapcsolatos kérdésre a melegítő felsőjén lévő DVTK címerre mutatott, utalván arra, hogy ezt viseli, majd ezzel kapcsolatos kérdésre, hogy a következő szezonban is így lesz-e ez, azt válaszolta, hogy a felkészülést itt kezdi, és úgy tervezi, hogy július közepén induló bajnokságot is. A marad-e a DVTK-ban konkrét kérdésre azt fellelte: ,,nem tervezek mást". Csupán arra kért ,,engedélyt" a sajtótájékoztató résztvevőitől, hogy a több hete nem látott feleségével lehessen, és pihenés utána jön vissza.

A 26 éves játékossal a mostani szezon előtt szerződött a DVTK – az Észak-Magyarország információ szerint – fél évre, és ez a megállapodás tartalmazott hosszabbítási opciót, így ez léphet életbe.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!