Sport

2015.05.15. 18:49

Kézilabda: Zárás a másod osztályban

Az Ózdi KC és a Mezőkövesdi KC U23 együttese is befejezi a szereplését az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságban.

Az Ózdi KC és a Mezőkövesdi KC U23 együttese is befejezi a szereplését az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokságban.

Az ózdiak szombaton Füzesabonyban vendégszerepelnek, a kövesdi fiatalok pedig Algyőn lépnek pályára a záró fordulóban.


Juhász 99 Füzesabonyi SC - Ózdi KC (szombat, 17.00)

Szakál György, az Ózdi KC edzője: "Természetesen nagyon szeretnénk győzelemmel befejezni a bajnokságot. A keretben az elmúlt időszakban egy jelentős sérülés hullám söpört végig, aminek a csúcspontját a múlt heti bajnokin éltük meg. A játékok állapota sokat javult az elmúlt napokban, ezért bízom benne, hogy Füzesabonyban mindenki vállalni tudja majd a játékot. Tudjuk, hogy a hazaiak számára a bennmaradás szempontjából nagyon fontos ez a mérkőzés, mi viszont szeretnénk kiköszörülni a múlt heti csorbát, és egy szép győzelemmel lezárni ezt a szezont. Ősszel itthon mindez sikerült, bízom benne, hogy ezzel most sem lesz probléma."


EX-ON FKSE Algyő - Mezőkövesdi KC U23 (szombat, 18.00)

Molnár Ferenc, a Mezőkövesdi KC U23 edzője: "Azt várom a csapattól, hogy az utolsó mérkőzésen tisztességgel helytálljon. Bízom benne, hogy a múlt heti győztes találkozó ad annyi lendületet, hogy jó játékkal fejezzük be a szezont. A csapatunk változatlan a Kecskemét elleni összecsapáshoz képest, de elképzelhető, hogy Kovács Péter csatlakozik az NB I-es kerethez. A nagyok ebben az időpontban a Gyöngyös ellen, hazai pályán szerepelnek, ezért én sem tudok a fiúkkal tartani Algyőre. Ettől függetlenül bízom benne, hogy sikerül egy újabb meglepetést okozni, ezzel pedig szépen fejeznénk be ezt a számunkra tanuló bajnokságot. Az Algyő egy gyors, kombinatív kézilabdát játszó együttes, de fegyelmezett játékkal lehet ellenük keresni valónk."

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!