Sport

2015.05.31. 19:41

DVTK vs. MTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>Egy játékosra sem tudom azt mondani, hogy szívét, lelkét ne tette volna ki</em>" - nyilatkozta Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK edzője az MTK elleni győztes bajnoki után.

"Egy játékosra sem tudom azt mondani, hogy szívét, lelkét ne tette volna ki" - nyilatkozta Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK edzője az MTK elleni győztes bajnoki után.

Vitelki Zoltán (Diósgyőri VTK): – A meccs előtt azt mondtam, hogy rosszkor jön a szabadság, mert lendületben van a csapat, de a mai mérkőzésen lehetett látni, hogy a játékosok fáradtak, és jól jön a pihenő. A mérkőzésen azt kaptuk, amire számítottunk, masszív MTK-val találtunk magunkat szemben. Jókor jött a gól, és bár elég sok hibával játszottunk, de egy játékosra sem tudom azt mondani, hogy szívét, lelkét ne tette volna ki. Azt kértem, hogy próbáljuk a közönséget szórakoztatni, a meccs egyes periódusaiban a játékosok ezt meg is tették, remélem, hogy aki kilátogatott, azt jól is érezte magát.

Garami József (MTK Budapest): – Az első húsz percben megnyomott minket a Diósgyőr, utána kiegyenlítődött a játék, voltak pozitív dolgaink. Ezek megmaradtak a második félidőre, de veszélyesebb volt a DVTK. A mi támadóink nem tudták úgy befejezni az akciókat, ahogy kellett volna, ezért nem sikerült gólt szerezni. A fiatalok teljesítményével meg vagyok elégedve, a legfiatalabb Vogyicska nagyon jól játszott, igaz nem bírta végig, ezért cseréltem le. De a többiek is ügyesek voltak, akik most bemutatkoztak, úgy gondolom, hogy egy idő után hasznos tagjai lesznek a csapatnak.​



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I zárófordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest csapatát fogadta vasárnap 16.30-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!