Sport

2015.05.09. 18:08

Dunaújváros vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"Védekezésben nagyot nyújtott a csapat" - kezdte nyilatkozatát Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK edzője a Dunaújváros elleni, idegenbeli bajnoki után.

"Védekezésben nagyot nyújtott a csapat" - kezdte nyilatkozatát Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK edzője a Dunaújváros elleni, idegenbeli bajnoki után.

Artner Tamás (Dunaújváros-PASE): – A mai mérkőzésen csak a gól hiányzott. Nem is számoltam a ziccereket, de ha hat-hét nullára nyerünk, egy büdös szót sem szólhatott volna a Diósgyőr. Remélem a végén nem az itteni gól fog hiányozni a bennmaradáshoz. Bődületes, hogy a második félidőben mennyi helyzetünk volt, végig ott tudtunk lenni a DVTK kapuja előtt. Nagyon, nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk megnyerni ezt a meccset.

Vitelki Zoltán (Diósgyőri VTK): – Védekezésben nagyot nyújtott a csapat, gratulálok a srácoknak, ezt a részét jól megoldották. És, ha egy kicsit más felfogásban támadtunk volna, a lehetőségeinket egy picit jobban megbecsüljük, akkor még több is kijöhetett volna ebből a mérkőzésből. De a döntetlent igazságosnak tartom.​



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 27. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Dunaújváros-PASE vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!