Sport

2015.04.19. 17:12

Ózdi KC: Hatalmas ellenszélben

Hétgólos vereséget szenvedett Lajosmizsén az Ózdi KC férfi kézilabda csapata.

Hétgólos vereséget szenvedett Lajosmizsén az Ózdi KC férfi kézilabda csapata.

Az NB I/B-s bajnokság 23. fordulójában az ózdiak gyenge első félidőt produkáltak, ezután viszont hatalmas energiát mozgósítva felzárkóztak a hazaiakra. Az utolsó negyed órában azonban érthetetlen kiállítások és erősen vitatható játékvezetői ítéletek nehezítették az ózdiak dolgát, akik így a hajrában nem küzdhettek a pontszerzésért.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 23. forduló

Primavera Mizse KC - Ózdi KC

38-31 (17-11)

Lajosmizse, 100 néző. V.: Asztalos, Bárkányi.


Ózdi KC: Tóth M. - Kocsis R. (4), Vojinovic (7), FEKETE (10), Gyuris (3), Nyeste (2), Scitovszky T. (5). Csere: LOSONCZI (k). Csere: Szakál György.


Szakál György: - Az első félidőben enervált játékot mutattunk, amit a Lajosmizse könyörtelenül kihasznált. A második játékrész közepére sikerült szorossá tenni a mérkőzést, ezután viszont olyan nyomás alatt kellett kézilabdáznunk, ami előrevetítette a végeredményt. Ha holnap reggelig tartott volna a mérkőzés, akkor sem tudtunk volna győzni ezen az estén. Három lépés után labdákat vettek el tőlünk, valamint a két játékvezető indokolatlan kiállításokkal sújtott minket. Nagyon el vagyok keseredve, hogy ebben a bajnokságban így lehet bíráskodni. Ezt a meccset nem csupán a két csapat játszotta végig, vállalom a véleményem, hogy így is egy pontra jók lettünk volna. Folyamatos gyenge teljesítménye miatt a héten megváltunk Kalics Vitomirtól, Harkó Krisztián pedig egyéb okok miatt nem tartott velünk erre a meccsre. Így a hat mezőnyjátékos csere nélkül játszotta végig ezt a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!