Sport

2015.04.28. 14:20

DVTK: Sivic helyett Vitelki

Miskolc - Kedden délután elváltak az útjai a DVTK-nak és az eddigi vezetőedzőnek Sivic Tomislavnak.

Miskolc - Kedden délután elváltak az útjai a DVTK-nak és az eddigi vezetőedzőnek Sivic Tomislavnak.A szerződésbontás részletei egyelőre nem ismertek.

A klub vezetése az NB I-es bajnokságból hátralévő 5 mérkőzésre a klub egyik ikonját, Vitelki Zoltánt bízta meg. A U21-es csapat trénere korábban már volt pályaedző a DVTK felnőtt csapatánál, valamint Sivic Tomislav az idei Ligakupa sorozatban megbízta néhány meccsen vezetőedzői feladatokkal, ám hivatalosan "legnagyobbaknál" ez lesz az első megbízatása.

Vitelki Zoltán - akinek nincs pro-licence, mindössze A-licence, de a szabályok értelmében 60 napig így is dolgozhat - segítője Kriston István, valamint Kiser László lesz az elkövetkezendő néhány hétben.

A felnőtt keret keddi edzése 15 órakor kezdődött volna, ám mivel az U21-esek is ebben az időpontban dolgoztak Vitelki Zoltánnal, így Gosztonyiék 17 órától kezdték a kedd délutáni foglalkozást.


Miskolc - A keddi napon döntés született arról, hogy Tomislav Sivic vezetőedző megbízatása megszűnik a DVTK labdarúgó csapatánál. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!