Sport

2015.02.06. 07:48

Törökországban a diósgyőri vitézek

Csütörtökön hajnalban elindult és késő délután meg is érkezett törökországi edzőtáborozásának helyszínére az NB I-es labdarúgó-bajnokságban ősszel vitézkedő DVTK csapata.

Csütörtökön hajnalban elindult és késő délután meg is érkezett törökországi edzőtáborozásának helyszínére az NB I-es labdarúgó-bajnokságban ősszel vitézkedő DVTK csapata. A felnőtt keret tagjai közül egy ember maradt itthon, a sérüléssel bajlódó bosnyák balhátvéd, Senad Husic, vagyis három kapus (Antal, Rados, Bősz), továbbá tizenkilenc mezőnyjátékos (Okuka, Szalai, Eperjesi, Alves, Kovács G., Németh M., Marjanovic, Jenner, Krstic, Koman, Bognár, Barczi, Egerszegi, Ho-Young, Gosztonyi, Bacsa, Griffiths, Grumic, Takács) dolgozik majd tíz napon keresztül a szakmai stáb irányítása alatt. És bár szó volt róla, hogy a 20. mezőnyjátékos az U21-es keret labdarúgója, Csicsvári Milán lesz, de a 18 éves védő betegség miatt nem tarthatott a nagy csapattal.

Az útra kelt diósgyőri delegáció a beleki Sentido Zeynep Resortban tölti majd az elkövetkezendő napokat, az első edzőmérkőzést vasárnap 15 órától vívja az együttes a német negyedosztályú Kickers Offenbach ellen.

A mezszámok is megvannak

A piros-fehérek kerete gyakorlatilag késznek tekinthető a folytatásra, legfeljebb egy védő érkezhet még a klubhoz. Amint az ismert, Elek Ákos Kínába, a Changchun Yataihoz, Kádár Tamás a lengyel Lech Poznanhoz, Debreceni András a Vasashoz igazolt, míg a kapus Nenad Rajic sorsa az elválás óta ismeretlen. Kölcsönbe távozott Bori Gábor (Vasas), Csirszki Martin (Szolnoki MÁV-Stadler Rail) továbbá Szabó Balázs (Soproni VSE-GYSEV). A klub által közzétettek szerint az újonnan szerződtetett labdarúgók közül Kovács Gábor 6-os, Koman Vladimir 24-es, Milos Krstic pedig 25-ös mezben játszik a tavasszal.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!