Sport

2015.01.21. 18:41

Sipost választották az Év játékvezetőjének Borsodban

Miskolc - Kétszázan vettek részt a Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága játékvezetői bizottságának szombat esti, hagyományos évzáró-évnyitó taggyűlésén és bálján, amelynek ezúttal a Vigadó adott otthont.

Miskolc - Kétszázan vettek részt a Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága játékvezetői bizottságának szombat esti, hagyományos évzáró-évnyitó taggyűlésén és bálján, amelynek ezúttal a Vigadó adott otthont. A síposokat köszöntötte többek között Sajti Viktor igazgató, Balázs András társadalmi elnök és Pecze István jb-elnök, a társmegyék képviselői pedig eredményes együttműködésüket méltatták.

A negyven, negyvenöt, ötven és hatvan évvel ezelőtt vizsgázottakat – Zvolenszky Lászlót, Bognár Istvánt, Kurmai Zoltánt, Kiss Pétert és Stenczel Istvánt – serleggel ajándékozták meg, továbbá taps köszöntötte a tavalyi szezon legjobbjait: Katona Brigittát (30 év alatti asszisztens), Rúsz Mártont (30 év alatti játékvezető), Dani Zoltánt (az év asszisztense) és Sipos Attilát (az év játékvezetője).

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!