Sport

2014.12.14. 20:08

Izgalommentes szezonzáró

Már az első néhány percben eldőlt az Ózdi KC utolsó bajnoki mérkőzése a Füzesabony ellen.

Már az első néhány percben eldőlt az Ózdi KC utolsó bajnoki mérkőzése a Füzesabony ellen.

Az NB I/B-s bajnokság 13. fordulójában lendülettel kezdte az összecsapást a hazai együttes, és így is folytatta. A vendégek ezen az estén nem igazolták korábbi jó hírüket, a piros-kékek viszont igyekeztek maximálisan kiszolgálni a közönséget. Nagyon régen nyert bajnoki meccset az ózdi csapat tizennyolc gólos különbséggel, most viszont igen. Szakál György együttes így 12 ponttal a keleti csoport hetedik helyéről várja a tavaszi folytatást.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 13. forduló

Ózdi KC – Juhász ’99 Füzesabonyi SC

39-21 (22-11)

Ózd, 400 néző. V: Kolarovszki Z., Szabó I.


Ózdi KC: LOSONCZI – Kóródi K. (3), KALICS (6), Fekete L. (5), GYURIS (8), VOJINOVIC (9), NYESTE B. (6). Csere: Tóth K. (k), Scitovszky T. (1), Bárdos P. (1), Harkó K. (-), Kocsis R. (-). Edző: Szakál György.

Juhász ’99 Füzesabonyi SC: Gulyás – BLAZSEK (5), Hevér T. (3), Tamás T. (2), Kaló D. (1), TAMÁS Á. (6), Csapó (-). Csere: Popcak (k), Fülöp P. (-), Péter J. (2), Veres A. (1), Major A. (1), Bukta R. (-). Edző: Fügedi Csaba.


Szakál György: - Örülök, hogy a szezonzárón magabiztos győzelmet arattunk, ami egy pillanatig sem forgott veszélyben. Ezzel a sikerrel szeretnénk megköszönni a szurkolóinknak az egész éves biztatást. Mindenkinek áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk.

Fügedi Csaba: - A játék minden elemében felülmúlt bennünket a hazai csapat, akik ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Ózdon ki lehet kapni, de a különbség és a mutatott játék miatt el vagyok keseredve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!