Sport

2014.11.29. 21:27

Puskás Akadémia vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"Van hiányérzetem, de a csapatra nincs panasz, odatettek 110 százalékot" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Puskás Akadémia elleni bajnoki után.

"Van hiányérzetem, de a csapatra nincs panasz, odatettek 110 százalékot" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Puskás Akadémia elleni bajnoki után.

Benczés Miklós (Puskás Akadémia FC): – Jó mérkőzés volt, büszke vagyok a játékosokra, a csapatra, tőlünk jobb együttest sikerült legyőzni, amire egyszer volt példa eddig a szezonban, amikor a Győr ellen játszottunk. Ez a győzelem hitet kell adjon, hogy munkával lehet eredményt elérni, hogy elő kell venni az alázatot, a sok futást, ez ma is bebizonyosodott. Gratulálok a fiúknak.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Szeretnénk gratulálni a Puskásnak a győzelemhez. Egy jó meccset játszottunk, amelyen uraltuk a játékot, 90 percen át, de hazai együttes szervezetten védekezett, öt védővel, és kontrákra játszottak. Kaptunk egy fölösleges gólt, egy szögletszerű pontrúgásból, és ez eléggé fájó. De ez a foci, meccseket tudnak eldönteni ilyen dolgok. Mi nem tudtunk gól szerezni, támadtunk, támadtunk, a Puskás pedig, ahogy már említettem szervezetten védekezett és sikerült nekik megtartani az előnyt. Van hiányérzetem, de a csapatra nincs panasz, odatettek 110 százalékot. Sajnos, a fociban van ilyen is, amilkor nem tudsz betalálni, az ellenfél pedig szerez egy gólt.




A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 16. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Puskás Akadémia FC vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától Felcsúton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!