Sport

2014.11.24. 11:06

Ózdi KC: remek kezdés, biztos győzelem

Ózd - Régen látott tíz perces rohamot produkált vasárnap délután az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Ózd - Régen látott tíz perces rohamot produkált vasárnap délután az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A Primavera Mizse KC elleni bajnokin ugyanis az ellenfél csak 7-0 után tudott először a kapuba találni. Ez az állás természetesen meghatározta a folytatást. Az alföldiek ugyan üldözték a piros-kékeket, de a vereséget így sem tudták elkerülni. A keleti csoport 10. fordulójában Feketéék végül négygólos győzelmet arattak.

Jegyzőkönyv

Ózdi KC - Primavera Mizse KC

34-30 (20-14)

Ózd, 600 néző. V.: Medve R., Nagy L.

Ózdi KC: Losonczi - HARKÓ K. (5), Kalics V. (3), Scitovszky T. (2), GYURIS P. (4), VOJINOVIC (5), FEKETE L. (10). Csere: Tóth K. (k), NYESTE B. (5), Kocsis R. (-). Edző: Szakál György.

Primavera Mizse KC: Lengyel Z. - GIGLER I. (7), Benke (2), BUJDOSÓ (7), Varga Z. (2), Varga J. (1), Drabant A. (4). Csere: Erdélyi (k), Farkas T. (-), Takács B. (3), Bán A. (4), Vujasin (-), Lagzi-Kovács (-), Bak (-), Feró (-). Szórád (-). Edző: Tóth Edmond.


Szakál György: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen 7-0-ra elléptünk a Lajosmizsétől. Ezután az ellenfél folyamatosan üldözött minket, de kézben tartottuk az irányítást, és nagyon értékes győzelmet szereztünk.

Tóth Edmond: - Sajnos nagyot hibáztunk azzal, hogy ilyen hosszú út után késve érkeztünk meg Ózdra. Ez az első néhány percen egyértelműen látszott, ami meghatározta a továbbiakat. Idő még lett volna visszajönni, de rengeteg hiba tarkította a játékunkat, mentálisan nem tudtuk elviselni a nagy hátrányt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!