Sport

2014.11.14. 15:04

Miskolci Jegesmedvék: Tudják, mi kell a sikerhez

Miskolc - Szombaton este igazi rangadónak ígérkezik a Miskolci Jegesmedvék Brassó elleni mérkőzése a Jégcsarnokban. 

Miskolc - Szombaton este igazi rangadónak ígérkezik a Miskolci Jegesmedvék Brassó elleni mérkőzése a Jégcsarnokban. - Pár szó erejéig térjünk vissza a keddi, érsekújvári mérkőzésre. Visszatekintve a miskolci hokitörténelemre, korábban nem nagyon volt olyan karaktere a Jegesmedvéknek, amely ilyen „feltámadáshoz” vezetett volna.

Majoross Gergely, a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője: - Igen, ez a csapat nem először bizonyítja, hogy van tartása, nem adja fel egyetlen pillanatra sem. Már augusztusban is azt hangsúlyoztam: nagyon fontos, hogy a játékosokban legyen hit, bizalom egymás, a játékrendszer, és persze a saját befektetett munkájuk iránt. Ez egy nagyon jó jel a szezon későbbi részére, egy olyan alap, amelyre valóban építeni lehet. A mi csapatunknak ez egy pozitív töltést ad, hogy nincs elveszett helyzet. Az ellenfél pedig még több gólos előnyben sem lehet biztos abban, hogy már megnyerte ellenünk meccset.

- Szombaton az a Brassó látogat ismét a Jégcsarnokba, amely egyedüliként tudott pontot, egészen pontosan kettő szerezni a Népkertben. A szurkolók egy kicsit mumusnak tartják a Brassót.

Majoross Gergely, a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője: - Én nem hiszek az ilyen mumus-dologban. Annak a mérkőzésnek az idején egy rossz periódusban voltunk. Megmondom őszintén taktikailag az volt az egyik legjobb mérkőzésünk az idényben, csak akkoriban nehezen ment a góllövés. Azt a szériát sikerült kielemeznünk, rátaláltunk az okokra, amelyek miatt nem tudtunk az ellenfelek kapujába találni, és az utóbbi időben már ismét visszatértünk a szezon eleji jó formánkhoz. A játékosok tehát tudják, hogy mit kell tenni azért, hogy sikeresek legyünk, és mindezt már „csak” meg kell valósítanunk a jégen.

Forrás: Miskolci Jegesmedvék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!