Sport

2014.11.15. 01:42

Megvan bennük minden

Miskolc - A Miskolci Jegesmedvék hokicsapata szombaton este hazai környezetben szerepel.

Miskolc - A Miskolci Jegesmedvék hokicsapata szombaton este hazai környezetben szerepel.A sárga-feketék 19 órától vívják az ASC Corona Brasov ellen a Mol Liga 17. fordulójának találkozóját.

– Jó hangulatban és bizakodva várjuk az összecsapást – mondta Gőz Balázs, a miskolciak válogatott védője. – Legutóbb Érsekújvárott nagyot alakítottunk, felmutattuk igazi karakterünket: vesztett helyzetből álltunk fel és harcoltuk ki a nagyon fontos győzelmet. Hatvan percig keményen küzdöttünk, s bár több hibát is vétettünk, nagy akarásunk meghozta gyümölcsét. Sikerünk értékét növelte az az elhanyagolhatatlan tény, hogy háromgólos hátrányból álltunk fel és ilyenre még nem volt példa a most zajló sorozatban. Diadalunk megacélozott bennünket, jót tett a lelki világunknak, növelte önbizalmunkat.

A kemény bekk hírében álló Gőz Balázs ezután arról beszélt, hogy három válogatott mérkőzéssel a lábában ment jégre Szlovákiában, ezért saját játékát megpróbálta leegyszerűsíteni annak érdekében, hogy minél kevesebb hibát vétsen.

– Már úgy érzem, hogy minden rendben van velem kapcsolatban – folytatta a sportoló. – Kipihentem magam, az edzések is jól mentek, akárcsak társaimnak. Most nagyon együtt vagyunk és az a célunk, hogy a Brassó ellen begyűjtsük a három pontot. Győznünk kell és győzni is fogunk! Úgy érzem, hogy a találkozót az egyéni megoldások közötti különbség, a helyzetkihasználás és a mesterünk által kért taktikai elemek betartása billentheti a javunkra. Most minden megvan bennünk ahhoz, hogy tovább meneteljünk előre. Fontos, hogy igazoljuk a papírformát, és továbbra is versenyben maradjunk az első helyért.

Tudják, mit kell tenniük

A brassóiak legutóbb két pontot is elvittek Miskolcról. Ennek „fényében” ezt mondta Majoross Gergely vezetőedző: „Annak a mérkőzésnek az idején éppen rossz periódusban voltunk. Taktikailag ugyan jól teljesítettünk, de nehezen ment nekünk a góllövés. Miután kielemeztük azt a szériát, megtaláltuk azokat az okokat, amelyek miatt nem tudtunk az ellenfelek kapujába találni, és visszanyertük szezon eleji jó formánkat. A játékosok most is tudják, hogy mit kell tenniük azért, hogy sikeresek legyünk, így csupán ezt kell valósítaniuk a jégen.”

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!