Sport

2014.11.28. 12:39

Magyar-román: Az összes jegyet eladták a miskolci meccsre

Miskolc - A magyar férfi vízilabda-válogatott a szlovák, a román és a görög együttessel szemben próbálja meg kivívni a 2015-ös bergamói Világliga Szuperdöntőben való részvételt, és egy mérkőzést már le is játszott Benedek Tibor szövetségi kapitány gárdája: a mieink november 18-án 13-6-ra verték Szlovákiát Debrecenben.

Miskolc - A magyar férfi vízilabda-válogatott a szlovák, a román és a görög együttessel szemben próbálja meg kivívni a 2015-ös bergamói Világliga Szuperdöntőben való részvételt, és egy mérkőzést már le is játszott Benedek Tibor szövetségi kapitány gárdája: a mieink november 18-án 13-6-ra verték Szlovákiát Debrecenben. Madarasék következő fellépése – az A-csoport 2. fordulójában – december 10-én (kezdés: 18.30) lesz, mégpedig a miskolci dr. Kemény Dénes Városi sportuszodában Románia ellen.

Arról, hogy miként áll a jegyértékesítés, Illyés Miklóst, a Miskolci Sportcentrum Kft. megbízott ügyvezetőjét, a Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezetőjét kérdeztük:

November 7-én jelent meg arról cikk az Észak-Magyarországban, hogy ez a mérkőzés nálunk lesz, és ebben az írásban Szász László, a Sportcentrum Kft. akkori ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy november 20-a táján már megkapjuk a jegyeket. Ez meg is történt, ennek gyorsan híre ment és a pólót kedvelők két nap alatt az összes belépőt, amelynek darabja 3000 forintba került, felvásárolták. Vagyis telt ház, 325 fizető néző előtt játsszák az összecsapást.”

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!