Sport

2014.11.15. 00:57

Kosárlabda NB I/B: két csapat, három meccse

A hölgyeknél a diósgyőriek U23-as csapat szombaton és vasárnap is pályára lép, míg a férfiaknál idegenben szerepelnek a tiszaújvárosiak a kosárlabda NB I/B hétvégi fordulóiban.

A hölgyeknél a diósgyőriek U23-as csapat szombaton és vasárnap is pályára lép, míg a férfiaknál idegenben szerepelnek a tiszaújvárosiak a kosárlabda NB I/B hétvégi fordulóiban.

Férfi NB I/B, Keleti csoport, 5. forduló:

MB-Kecskeméti Akadémia – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK (Kecskemét, vasárnap, 18.00)

Brunyánszky István, a Phoenix KK vezetőedzője: – Szeretnénk megőrizni veretlenségünket az ötödik mérkőzésünkön is az A csoportos Kecskemét fiókcsapata ellen… Ugyanebben az idényben még nem nyertek meccset az alföldiek, ám ez csupán egy statisztikai adat, ebből sosem lehet kiindulni, ugyanis a pályán kell bizonyítani. Eddig két összecsapásunk volt idegenben, megvertük az Óbudai Kaszásokat és a Békést is, többek között azért, mert a „küzdős” arcunkat mutattuk mind a két helyen. Ezt a hozzáállást várom Kecskeméten is, ahol nem számíthatok Berta Danira, aki beteg, és akinek a hiányát az edzéseken is megéreztük.

Női NB I/B, Keleti csoport, 6. forduló

MTK-Budapest – Aluinvent-DVTK U23 (Budapest, szombat, 15.30)

Dubeiné Balogh Gabriella, az Aluinvent-DVTK U23 edzője: – Megpróbálunk a fővárosiaknál jó játékkal kirukkolni. Igaz, hogy most nem lesznek a kulcsembereink, akik ezúttal a nagycsapat rendelkezésére állnak. Azt nem tudom, hogy kék-fehéreknél kik lépnek pályára, hiszen nekik is van A csoportos együttesük, amelyben junior korú játékosok is szerepelnek. Arra törekszünk, hogy a pontok sorsa ki-ki mérkőzésen dőljön el, aztán úgyis az történik a küzdőtéren, ami benne van a pakliban.

7. forduló

Aluinvent-DVTK U23 – Gödöllői KC (Miskolc, vasárnap, 14.30)

Dubeiné Balogh Gabriella, az Aluinvent-DVTK U23 edzője: – A gödöllőieket ugyanazzal a csapattal fogadjuk, mint amelyikkel szombaton vesszük fel a harcot Budapesten. A találkozó sem nekünk, sem ellenfelünknek nem lesz sétagalopp, ugyanis mindenki dupla fordulót játszik. A hazai pálya, a küzdőjelleg és a lelkesedés dönthet. Megemlíthetném még a gondjainkat is, de én soha nem szoktam a betegségekre, a sérülésekre és az egyéb bajokra hivatkozni…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!