Sport

2014.09.22. 19:27

Visszatért Diósgyőrbe Rajic

Miskolc - A kapusgondokkal küzdő DVTK csapatánál hétfőn délután edzésre jelentkezett a tavalyi szezonban Diósgyőrben védő szerb hálóőr, Nenad Rajic.

Miskolc - A kapusgondokkal küzdő DVTK csapatánál hétfőn délután edzésre jelentkezett a tavalyi szezonban Diósgyőrben védő szerb hálóőr, Nenad Rajic.

Mint ismert, a szombati DVTK - Bp. Honvéd mérkőzés 15. percében kiállította Szabó Zsolt játékvezető a DVTK kapusát, Antal Botondot, aki helyett a nem teljesen egészséges Ivan Rados áll a háló elé. A horvát kapus állapotáról a mérkőzés után Sivic Tomislav a következőket nyilatkozta:

- Remélem, hogy rendbe jön, mert ha nem, akkor kapusedzőnknek, Veréb Gyuri bácsinak melegítenie kell, hogy beállhasson a kapuba.

Nos Antal Botond kiállítás és az ezzel járó eltiltása, valamint Ivan Rados sérülése miatt gyorsan "akcióba léptek" a diósgyőri klubnál.

- Mint ismert Antal Botondot kiállította a játékvezető a múlt szombati mérkőzésen, így nagy valószínűséggel nem léphet pályára Székesfehérvárott - nyilatkozta Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója a klub hivatalos honlapján. - Ivan Rados kisebb sérüléssel bajlódik továbbra is, egyelőre nem biztos, tudja-e vállalni a játékot. Szeretünk minden eshetőségre felkészülni, ezért megkerestük Nenad Rajicot, aki azonnal autóba ült és ma már Diósgyőrben edz régi társaival. Meglátjuk, hogyan alakulnak a következő napok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!