Sport

2014.09.02. 07:55

Nikházi: 1 évre kölcsön, Dunaújvárosba

Koman Vladimir képviselőjével még csak ezután tárgyal a Diósgyőr.

Koman Vladimir képviselőjével még csak ezután tárgyal a Diósgyőr.Sok klubnál belehúztak még az átigazolási szezon utolsó, hétfői napján, a DVTK NB I-es labdarúgó csapatánál egy változás történt hétfőn este: Nikházi Márk az ugyancsak NB I-es Dunaújvároshoz került egy évre kölcsönbe. Nikházi neve már napokkal ezelőtt felbukkant a médiában, mint a Szombathelyi Haladás egyik új igazolása. A 25 éves középpályás tavaly júniusban érkezett Miskolcra, az idei szezonban 4 NB I-es meccsen csupán 263 percnyi játéklehetőséget kapott.

A múlt héten arról számoltunk be, hogy Kádár Tamás Lengyelországban folytathatja pályafutását, miután a Wisla Kraków komolyan érdeklődik iránta. Vele kapcsolatban Árki Gábor, a diósgyőriek sportigazgatója annyit közölt hétfőn este, hogy „Tamás marad a DVTK-ban”. Bővebb információt az okról nem tudtunk meg, korábban arról lehetett olvasni, hogy lengyel sajtóértesülések szerint a fizetésen „mehet el” a válogatott külföldi szerződtetése.

Magas összeg

Árki Gábortól megkérdeztük három további futballista sorsát is: a próbajátékon lévő – és Tomislav Sivic vezetőedző által dicsért – koreai Kim Ho-Youngét, Koman Vladimirét, illetve egy külföldi játékosét, nevezetesen a 20 esztendős montenegrói Luka Djordjevicét.

Kim nem rendelkezik élő szerződéssel, így őt nem köti, kötötte a hétfő éjfél. Tárgyalunk, közelednek az álláspontok – jelentette ki róla a diósgyőriek sportigazgatója, majd ekképpen folytatta: – Koman Vladimirrel hasonló a helyzet, pár napja azt a nyilatkozatot tettem, hogy a képviselőjével még ezen hét elején beszélünk, ez az egyeztetés egyelőre nem történt meg, de meg fog. Luka Djordjevic, aki már négy alkalommal játszott a felnőtt montenegrói válogatottban, megszerzése valóban szóba került. Ő az orosz Zenit Szentpétervár labdarúgója, viszont az előző szezont a holland Twenténél töltötte kölcsönben. Volt tárgyalás, mind a klubjával, mind a menedzserével, de számunkra túl magas volt az összeg, amit fizetnünk kellett volna, így ez a transzfer meghiúsult.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!