Sport

2014.09.10. 10:51

Magyar Kupa - KBSC: A hazai pálya előnyében bízva

Kazincbarcika - A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a Rákospalotai EAC gárdáját fogadja a Kazincbarcikai SC szerdán 15.30-tól, a tét a 32 közé jutás.

Kazincbarcika - A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a Rákospalotai EAC gárdáját fogadja a Kazincbarcikai SC szerdán 15.30-tól, a tét a 32 közé jutás.

Kazincbarcikai SC (NB III) – Rákospalotai EAC (NB III)

(Kazincbarcika, szerda, 15.30)

Koleszár György, a KBSC edzője: – Természetesen azzal a céllal megyünk neki ennek a mérkőzésnek, hogy szeretnénk továbbjutni. Ez a feladat nem ígérkezik könnyűnek, mivel a REAC elég jól szerepel a Közép csoportban, négy meccsen még nem kaptak ki, tíz pontot gyűjtöttek. Van három-négy, viszonylag rutinosabb futballistájuk, ők úgymond a váz, a többiek húsz-huszonegy esztendősek, fővárosi, vagy főváros környéki játékosok, akik a dinamikát adják a REAC-nak. Hazai pályán fogadjuk ellenfelünket, ez mellettünk szól, minden előnyével együtt. Ez a Magyar Kupa-meccs nekünk azért is hasznos, arra is jó, mert az újonnan érkezettek tovább tudnak ismerkedni a társakkal. Aztán az is egyfajta cél, hogy aki most továbblép, remélem, mi leszünk azok, akkor a következő fordulóban akár már egy komoly ellenfelet is kaphat. A KBSC általában jól szokott szerepelni a kupában, elég csak az elmúlt időszakra gondolni, és szeretnénk ezt a hagyományt folytatni. Majd meglátjuk… Akad több hiányzónk is: Dobos még Felsőtárkányban kezdte a nyarat, ott játszott a hevesiek Paks elleni Magyar Kupa-találkozóján, amelyen egy ütésért kiállította a játékvezető, a szövetség fegyelmi bizottsága pedig mindezért három meccsre tiltotta el a középpályást. Dávid műtét előtt áll, rá ezért nem számíthatok, Czetőnek a térdével vannak problémák, Komlósit pedig pihentetni szeretném.

A várható kezdőcsapat: Szabó Á. – Nagy P., Katona, Lakatos, Zimányi – Sárközi, Illés R., Kovács P., Lipusz – Irhás, Montvai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!