Sport

2014.09.20. 19:53

DVTK vs. Bp. Honvéd - Edzői nyilatkozatok

"<em>A szurkolók szerintem élvezték a meccset, ez a fontos, és az, hogy három pontot szereztünk</em>" - kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Kispest elleni győztes bajnoki után.

"A szurkolók szerintem élvezték a meccset, ez a fontos, és az, hogy három pontot szereztünk" - kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Kispest elleni győztes bajnoki után.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): - A szurkolók szerintem élvezték a meccset, ez a fontos, és az, hogy három pontot szereztünk, hogy játszottunk egy jó meccset. Voltak dolgok, amiről nem tehetünk, de volt kitartás, a játékosok férfi munkát végeztek. Szerintem ez az összecsapás akkor is jó lett volna, ha 11 a 11 ellen játszik, megjegyzem, mi emberhátrányban is maradtunk két csatárral, mert győzelemre játszottunk, a szünetben pedig dicsértem a fiúkat, mondtam nekik, hogy képesek arra, hogy fordítsanak. Még annyit, hogy szeretném megvédeni Radost, aki sérülten ült a kispadra, mert nincs harmadik kapusunk, nem szabad őt bántani, nem volt bemelegedve sem. Remélem, hogy rendbe jön, mert ha nem, akkor kapusedzőnknek, Veréb Gyuri bácsinak melegítenie kell, hogy beállhasson a kapuba...

Pietro Vierchowod (Budapest Honvéd): - Jól kezdtük a meccset, és nem minden előzmény nélkül szereztünk előnyt az első játékrész végén. Volt három, négy nagyobb helyzetünk is, amelyekkel eldönthettük volna a meccset, de ezek kimaradtak. A második félidőben arra törekedtünk, hogy a Diósgyőr támadásait visszatartsuk, a meglepő 11-esig ez sikerült is. Én ilyet, amit ennél a büntetőnél befújtak, még nem láttam, ilyenben nem volt részem, talán 1 perc is eltelt, mire a játékvezető 11-est ítélt. A csapatom szerintem jól játszott, elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel, az első félidőben el kellett volna dönteni a meccset.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd együttesét fogadta szombaton 16.30-tól Miskolcon az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!