Sport

2014.08.10. 22:05

DVTK vs. Haladás - Edzői nyilatkozatok

"<em>Nagy eredménynek tartom, hogy egy ilyen sorozat után is itthon tartottuk a három pontot</em>" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője a Haladás elleni győztes bajnoki után.

"Nagy eredménynek tartom, hogy egy ilyen sorozat után is itthon tartottuk a három pontot" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője a Haladás elleni győztes bajnoki után.Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): - Beigazolódott, amit előzetesen gondoltam, nehéz találkozón vagyunk túl. A hétközi idegenbeli kupameccs után kissé fáradtak, tompák voltunk. Az első félidőben nem is sikerült a bunkerfocit játszó Haladást megtörni. A három csere azonban megváltoztatta a játék képét, más ritmusban kezdtünk el futballozni. Nagy eredménynek tartom, hogy egy ilyen sorozat után is itthon tartottuk a három pontot. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert a fiúk megmutatták, hogy a sérültek és az eltiltások miatt tartalékosan is ilyen teljesítményre vagyunk képesek. Ez is bizonyítja, hogy milyen komoly munka folyik a klubnál.

Artner Tamás (Szombathelyi Haladás): - Hatvan, hatvanöt percig kontrollálni tudtunk az ellenfél játékát. Igyekeztünk addig is futballozni, de a Diósgyőr a mezőnyben ránk erőltette az akaratát. A védelmünket a jobb oldalon elég szépen bontogatták, és egy megingás után sajnos hátrányba kerültünk. Ezután futnunk kellett az eredmény után, ami magában hordozza a hibát. Előzetesen nem lettem volna elégedett az egy ponttal sem, ám a Diósgyőr jelenleg sokkal jobb csapat mint mi. A gólkülönbséget túlzottnak tartom, de a hazaiak sikere megérdemelt.



A mérkőzés 28. percében több diósgyőri szurkolói csoport (köztük a Bajtársak is) bevonta a transzparenseit az északi kanyarban miután a Sturm und Drang zászlaját az MLSZ ellenőre levetette. tovább »

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szombathelyi Haladást fogadta vasárnap 18.30-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!