Sport

2014.07.08. 09:02

DVTK: itthon maradt a harmadik jobbhátvéd

Kedden Bükfürdőről indul Bécsbe, onnan pedig Máltára a Diósgyőri VTK gárdája. A Birkirkara FC elleni EL-visszavágóra csak a helyszínen válthatnak belépőt a diósgyőri szurkolók.

Kedden Bükfürdőről indul Bécsbe, onnan pedig Máltára a Diósgyőri VTK gárdája. A Birkirkara FC elleni EL-visszavágóra csak a helyszínen válthatnak belépőt a diósgyőri szurkolók.

Amint arról már beszámoltunk tizenhét mezőnyjátékos és két kapus kelt útra hétfőn reggel Bükfürdőre, ahol aznap este konditermi foglalkozást és edzést tartott a Diósgyőri VTK labdarúgó csapata. A piros-fehérek csütörtökön este idegenben, Máltán Európa Liga-visszavágót játszanak a helyi Birkirkara ellen, s azért utaztak a dunántúli településre, mert kedden késő délután (az edzést, illetve az ebédet követően) innen buszoznak Bécsbe, és az osztrák fővárosból repülnek a Földközi-tengeri szigetországba.

Nem tartott a kerettel Vági András (két másik jobbhátvéd mellett döntött Sivic Tomislav), a fiatal Szabó Balázs, valamint a pár napja igazolt Takács Tamás, aki az első forduló nevezési határideje után lett a DVTK játékosa.

Belépők a helyszínen

A hírek szerint 80-100 DVTK-drukker lehet majd jelen a csütörtökön 19.30-kor, a Ta’ Qali Nemzeti Stadionban sorra kerülő Európa Liga-visszavágón. A belépők - hasonlóan a Ferencváros múlt heti máltai vendégszereplése alkalmából - 25 euróba kerülnek és csak a helyszínen és személyesen lehet megvásárolni. A jegyvásárlás nincs semmilyen regisztrációhoz kötve.

Nyíregyházán

Amennyiben továbbjut a Diósgyőr (az első meccsen 2-1-re nyertek Bacsáék), úgy Nyíregyházán lesz a második forduló hazai összecsapása. Az Andrássy útiak pénteken 16 óra táján érkeznek haza, s a szakmai stáb még tréninget tart a labdarúgóknak, szombaton pedig edzőmeccs vár azokra, akik Máltán nem kaptak lehetőséget.

ÉM


[poll id="702"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!