Sport

2014.06.18. 21:39

Péntektől sportfesztivál Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - A tiszaújvárosi futballcsapat a címvédő debreceniekkel játszik barátságos mérkőzést.

Tiszaújváros - A tiszaújvárosi futballcsapat a címvédő debreceniekkel játszik barátságos mérkőzést.

Az előttünk álló hétvégén háromnapos sportfesztivált rendeznek Tiszaújvárosban. Június 20-22-e között rengeteg tömegsportrendezvénnyel, bemutató mérkőzéssel és könnyűzenei programmal várják az érdeklődőket. Pénteken délután Olimpiatörténeti kiállítás nyílik, kispályás labdarúgó, strandröplabda és tenisztorna is kezdődik. A helyi férfi kosárlabda-csapat pedig este hat órától az NB I-es Kecskeméttel játszik barátságos mérkőzést.

Szombaton többek között zumbafitness, kangoo, akrobatikus rock and roll, trial és streetfighter bemutató is lesz. Az uszodában vetélkedők és játékos triatlon verseny vár a jelentkezőkre, a játékcsarnokban pedig a Fesztivál Kupa meghívásos senior kosárlabda-tornát bonyolítják le. Az edzőteremben a streetball labda pattog majd a Phoenix KK családi napján, ahol kosárra dobó versenyre is jelentkezhetnek a sportnap résztvevői. A füves pályákon a Fesztivál Kupa második fordulóját bonyolítják le, majd a Nagyvárad, a Tiszaújváros, a Polgár és a Mezőcsát részvételével senior futballtornát is rendeznek. Este fél hattól - a nap fénypontjaként - a Termálfürdő FC Tiszaújváros felnőtt futballcsapata a bajnoki címvédő DVSC-TEVA együttesét látja vendégül.


A teljes méretért kattintson a képre!


Vasárnap a kilenc és a tizenegy éves korosztály számára meghirdetett utánpótlás labdarúgó tornát tartják meg, majd a lábteniszezők mérik össze az erejüket, végül a városi tájékozódási versenyt tartják meg.

A sportfesztiválon pénteken a Gringó Sztár, szombaton pedig Takács Nikolas és az Alexa Coutry Band lesz a sztárvendég. Az eseménnyel kapcsolatban bővebb felvilágosítás. a www.sportpark.tiszaujvaros.hu internetes oldalon található.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!