Sport

2014.06.03. 07:49

DVTK: Sportigazgatóra szükség van

Miskolc - Nem érte teljesen váratlanul a DVTK menedzsmentjét Kovács Zoltán vasárnap esti bejelentése.

Miskolc - Nem érte teljesen váratlanul a DVTK menedzsmentjét Kovács Zoltán vasárnap esti bejelentése.2013. július 8. – 2014. június 16. Ez az időszak az, amely alatt Kovács Zoltán, a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata mellett a sportigazgatói posztot betöltötte. Az egykori 20-szoros magyar válogatott vasárnap este, a csapat idényzáró vacsoráján jelentette be távozását, annak ellenére, hogy tavaly nyáron két évre szóló megállapodást kötött vele a diósgyőriek akkori ügyvezető igazgatója. A jelenlegit, Szabó Tamást arról kérdeztük, hogy mennyire volt számára meglepetés Kovács Zoltán bejelentése.– Nem ért teljesen váratlanul a hír... – felelte az ügyvezető, aki arra az Észak-Magyarország arra a kérdésére, hogy azzal, hogy a posztról leköszönt a volt válogatott futballista, megszűnik-e a sportigazgatói feladatkör a DVTK-nál, így válaszolt: – Nem, ez a modell marad, szükség van olyan személyre, aki a szakmai munkát felügyeli, akire támaszkodhatunk.

Egy-két napon belül

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy mikor lehet új sportigazgatója a DVTK-nak, és, hogy a jelöltek között szerepel-e olyan személy, aki korábban már betöltött hasonló posztot a klubnál, mint például Sallói István.

– Remélhetőleg minél hamarabb sikerül megtalálni az új sportigazgatót, még az is lehet, hogy egy-két napon belül – válaszolta a diósgyőri klub ügyvezető igazgatója az Észak-Magyarországnak. – Nem szeretnék elébe menni a dolgoknak, és azon túl, hogy azt elárulhatom, hogy Sallói István nincs a jelöltek között, további találgatásokra nem kívánok reagálni.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!