Sport

2014.06.27. 11:30

DVTK: Rajic van, Gelei viszont nincs

A Haladástól az Újpestre igazolt Nagy Gábor ügyéről egyelőre nem akarnak nyilatkozni a Diósgyőri VTK-nál.

A Haladástól az Újpestre igazolt Nagy Gábor ügyéről egyelőre nem akarnak nyilatkozni a Diósgyőri VTK-nál.A Diósgyőri VTK Bükön edzőtáborozó élvonalbeli labdarúgócsapata csütörtökön is a két világbajnoki összecsapás közötti időintervallumban tréningezett. Ezen a foglalkozáson szintén ugyanaz a három hálóőr vett részt, akik már az első perctől jelen vannak a piros-fehérek közös összetartásán. Név szerint Ivan Radosról, Antal Botondról és Neanad Rajicról van szó.

Nem szerepel

A felsorolásnak az érdekessége az, hogy utóbbi játékos nem szerepel az Európa Liga 1. fordulójára leadott névsorban, viszont egy kapus, akit neveztek, a fiatal Gelei Vince pedig nincs az edzőtáborban. Az ellentmondásosnak tűnő helyzetről Árki Gábor, a DVTK sport­igazgatója a következőket nyilatkozta:

Gelei Vince most érettségizett, ezért nem tartott a csapattal. Ami pedig Nenad Rajicot illeti, neki június 30-ig szerződése van a DVTK-val, ami azt is jelenti, hogy az edzéseken részt kell vennie, függetlenül attól, hogy a következő évadban nálunk vagy másik csapatban szerepel majd.

Feltettük a kérdést

Amint arról már beszámoltunk: a Haladás csapatából Újpestre igazolt Nagy Gábor, aminek az az érdekessége, hogy információink szerint a DVTK-val korábban már mindenben megállapodott az ex-szombathelyi játékos. Arról, hogy ez így volt-e, illetve, hogy miként kanyarodott el az útja a labdarúgónak, szerdán este, amikor erről kérdeztük Árki Gábort, ő türelmet kért, azt mondta, később tegyük fel ezt a kérdést. De hiába tettük fel ezt a kérdést csütörtökön este, a sportigazgató csak annyit mondott: megbeszélték a DVTK-t működtető cég ügyvezető igazgatójával, Szabó Tamással, hogy egyelőre ebben az ügyben még nem nyilatkoznak.

Pár nappal később

Új játékos csütörtökön nem csatlakozott a diósgyőriekhez, viszont ott volt már a csapattársakkal Szabó Balázs. A fiatal labdarúgó érettségije miatt érkezett meg pár nappal később Bükre, az edzőtáborba.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!