Sport

2014.05.06. 09:39

ÓVSE: Akkor vezettek, amikor kell

Ózd - Változatos, izgalmas és fordulatos mérkőzést nyert meg hétfőn este az Ózd VSE futsalcsapata.

Ózd - Változatos, izgalmas és fordulatos mérkőzést nyert meg hétfőn este az Ózd VSE futsalcsapata. Az NB II-es bajnokság 7-12. helyért zajló rájátszásban a borsodiak hazai körülmények között bizonyultak jobbnak az ELTE-BEAC csapatánál. A találkozó nagy részében az ózdiak üldözték az ellenfelüket, de a végén fordítani tudtak, így a végelszámolás szempontjából fontos győzelmet arattak.


Jegyzőkönyv

Férfi futsal NB II., Rájátszás a 7-12. helyért, 7. forduló


Ózd VSE - ELTE-BEAC 8-7 (5-5)

Ózd, 100 néző. V.: Erdélyi, Takács.


Ózd VSE: Konyha Sz. - Füleki Cs., Vígh F., Zimányi, Titkó K. Csere: Mészáros B., Jakab Á., Török R. Szakosztályvezető: Kohári Tibor. ELTE-

BEAC: Molnár R. - Hortobágyi, Kiss G., Árendás, Eőri. Csere: Káplár, Soltész L., Simon G. Edző: Kénoszt Ferenc.

G.: Vígh F. (4), Török R. (3), Mészáros B., ill. Kiss G. (3), Soltész L. (2), Simon G. (2).

Jók: Konyha Sz., Vígh F., Török, ill. Kiss G., Soltész L.


Kohári Tibor, szakosztályvezető: - Fordulatos és izgalmas mérkőzésen sikerült itthon tartani a három pontot. A rájátszás végeredménye szempontjából lényeges volt ez a győzelem, hiszen kérdés, hogy a hátralévő két idegenbeli találkozóra milyen összeállításban tudunk elutazni. A jelenlegi pozíciónkat pedig nagyon szeretnénk megtartani.

Kénoszt Ferenc: - Sokáig vezettünk, de végül mégis vesztesen hagytuk el a pályát. A későbbiekben ha a játékosok elhiszik, hogy az ilyen meccseket meg tudják nyerni, akkor sikeresek lehetünk. Gratulálok a saját csapatomnak és az ellenfélnek is.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!