Sport

2014.05.18. 19:47

Nyolcadik lett az Ózd VSE

A rájátszás utolsó fordulójában is győzni tudott az Ózd VSE futsalcsapata, ezzel a 7-12. helyért zajló sorozatban megszerezték a csoport második helyét.

A rájátszás utolsó fordulójában is győzni tudott az Ózd VSE futsalcsapata, ezzel a 7-12. helyért zajló sorozatban megszerezték a csoport második helyét.A Romhány elleni, idegenbeli siker egyszersmind azt is jelenti, hogy az NB II-es rangsorban végül a nyolcadik pozícióban zárt az együttes.


JEGYZŐKÖNYV

Futsal, rájátszás a 7-12. helyért, 9. forduló

Romhány SE - Ózd VSE

6-12 (4-6)

Kartal, 50 néző. V.: Kovács P.


Romhány SE: Fehér J. - Molnár L., Nagy Zs., Kovács A., Fodor P. Csere: Nagy A., Pócsi A., Igar R. Edző: Nagy Attila.

Ózd VSE: Konyha Sz. - Vígh F., Mészáros B., Badalik Sz., Titkó K. Csere: Jakab N. (k), Török R., Titkó G. Szakosztályvezető: Kohári Tibor.


G.: Fodor P. (3), Pócsi, Igar, Molnár L., ill. Vígh F. (5), Badalik Sz. (3), Titkó K., Titkó G., Török R., Jakab N. Jók: senki, ill. az egész csapat.


Nagy Attila: - Gratulálok az ózdiaknak, a második félidő alapján egyértelműen rászolgáltak a győzelemre.

Kohári Tibor, szakosztályvezető: - Magabiztos győzelemmel, helyenként rendkívül tetszetős játékkal fejeztük be a rájátszást. Köszönöm a csapat egész éves teljesítményét, amivel végül a nagy NB II nyolcadik helyén zártuk ezt a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!