Sport

2014.05.03. 20:23

Mezőkövesd vs. FTC - Edzői nyilatkozatok

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Ferencvárosi TC (0-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Véber György és Thomas Doll értékelték a látottakat.

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Ferencvárosi TC (0-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Véber György és Thomas Doll értékelték a látottakat.

Véber György (Mezőkövesd Zsóry FC): - Köszönöm az utolsó három mérkőzésre szóló jókívánságokat. Úgy érzem magam, mint az óvodás gyerek, aki ügyeskedik és megsimogatják a fejét. Enyhe mezőnyfölényben futballozott a Ferencváros az első félidőben, és ez volt a realitás. Megint rögzített szituáció után kaptunk gólt, ez ellen tehetetlenek vagyunk. A második félidő helyenként kiegyenlítettebb volt, helyzetünk nem nagyon akadt, csupán lehetőségecskéink voltak. Tettük a dolgunkat, de ez a realitás, és egyébként a döntetlennel sem mentünk volna semmire. Kritikus helyzetbe kerültünk...

Thomas Doll (Ferencvárosi TC): - Nagyon nagy dolog az újabb három pont. Az a szép és jóérzés ebben, hogy zsinórban hatodik győzelmünket szereztük meg az NB I-ben. Előre tudtuk, hogy nehéz lesz a mérkőzés, hiszen ellenfelünk NB I-es létéért küzd. Hátul jól álltuk a sarat, a Mezőkövesdnek kevés helyzete volt, ezért ebből a szempontból elégedett vagyok. Kontrajátékunkkal már nem, mert az utolsó passzok valahogyan nem mentek. Az egész 90 perc alapján megérdemelten nyertünk. Sajnálom a kiállítást, mert Pavlovic-ot meglökték, beszéltem vele, ő nem csinált semmit.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 27. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Ferenvárosi TC csapatát fogadta szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!