Sport

2014.05.09. 19:05

Meg kell izzadni Hajdúnánáson

A 2013/2014-es bajnokságban az utolsó idegenbeli mérkőzése előtt áll az Ózdi KC együttese.

A 2013/2014-es bajnokságban az utolsó idegenbeli mérkőzése előtt áll az Ózdi KC együttese.Az NB I/B keleti csoportjának 25. fordulójában a piros-kékek szombaton 16 órától Hajdúnánáson vendégszerepelnek. A Nánás jelenleg az utolsó előtti helyen áll a táblázaton, amiről már nem is mozdulhatnak el. Ugyanakkor a közönségétől szinte biztos, hogy szépen szeretne búcsúzni a hazai együttes, ezért az Ózdi KC-ra nehéz összecsapás vár szombaton. A két csapat őszi találkozóján Szakál György gárdája 28-24-re tudott nyerni.

- A Hajdúnánás ellen mindig kemény mérkőzést játszottunk, akár idegenben, akár hazai pályán. Ősszel, amikor igazán jól ment a csapatnak, itthon is komoly ellenállásba ütköztünk, hiszen csak a második félidő közepén tudtuk megfordítani a mérkőzést – tekintett vissza a két csapat közeli múltjára Szakál György, az Ózdi KC vezetőedzője. - A Nánás táblázaton elfoglalt helyétől függetlenül kellemetlen ellenfél, de természetesen a két pont megszerzése a célunk a hajdúsági városban. Már csak azért is, mert a záró forduló előtt csak ebben az esetben zárkózhatnák szorosan a középmezőnyhöz. Ezen a mérkőzésen a fiatal játékosaink szereplését kívánom előtérbe helyezni, hiszen a legrosszabb esetben is a jelenlegi pozíciónkban fejezzük be a bajnokságot. A hogyan tovább miatt kíváncsi vagyok a jövő embereinek hozzáállására, győzni akarására bajnoki szituációban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!