Sport

2014.05.01. 10:52

Ligakupa: DVTK vs. FTC - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC (1-1) Ligakupa elődöntő visszavágója után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Thomas Doll értékelték a látottakat.

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC (1-1) Ligakupa elődöntő visszavágója után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Thomas Doll értékelték a látottakat.

Sivic Tomislav (DVTK): – A mai meccs egy nagy taktikai csata volt. Azt gondolom, sikerült megtalálni a megfelelő taktikát. Türelmesek voltunk, vártuk a megfelelő pillanatot, jól zártuk le a területet, a Ferencvárosnak helyzete sem volt. Megszereztük a vezetést, sajnálom, hogy nem rúgtunk több gólt, mert a lehetőségünk megvolt rá. Futács Márkónak köszönöm a mai mérkőzést, hogy megmutathattuk, hogy igazi csapat vagyunk. Korábban sokszor segített nekünk, ma mi segítettünk neki. Jó képet mutattunk magunkról, gratulálok a csapatnak. Megpróbáltuk kijavítani a szombati pofont, úgy érzem, sikerült. Egyetlen olyan csapat vagyunk a magyar mezőnyben, amelyik három fronton van harcban, azzal, hogy kedden a Debrecen kiesett a Ligakupából. Ez szerintem nem olyan rossz. Majd a szezon végén fogok értékelni, akkor lesznek eredmények, akkora lesz mit értékelni.

Thomas Doll (FTC): – Gratulálok a Diósgyőrnek, hogy bejutottak a döntőbe és a saját játékosainak is, mert jól játszottak, de hosszú ideje problémánk, hogy csatár nélkül futballozunk. Úgy érezem, hogy csatárjátékunkon sokat kell javítani, mert amit most nyújtunk az kevés. Nem tudok szemrehányást tenni a fiamnak, mert jól küzdöttek annak érdekében, hogy megszerezzük a második gólt. A Diósgyőr is keményen harcolt, jó mérkőzés volt.


A labdarúgó Ligakupa elődöntőjének visszavágóján a Diósgyőri VTK gárdája a Ferencvárosi TC csapatát fogadja szerdán 17:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Borsod Online-on, szurkoljon velünk Ön is!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!