Sport

2014.05.09. 13:32

FTC vs. DVTK - A rendőrség közleménye

Szombaton 14 órától a Ferencváros vendége lesz a Diósgyőri VTK a Puskás Ferenc Stadionban. A mérkőzésre készülő diósgyőri drukkerek számára állított össze utazási információkat a rendőrség.

Szombaton 14 órától a Ferencváros vendége lesz a Diósgyőri VTK a Puskás Ferenc Stadionban. A mérkőzésre készülő diósgyőri drukkerek számára állított össze utazási információkat a rendőrség.

Tisztelt Szurkolók!A labdarúgó NB I 28. fordulójában 2014. május 10-én 14.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC - DVTK labdarúgó mérkőzés a Puskás Ferenc Stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség és a szervező klub több korlátozást fog életbe léptetni. A szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség kezdeményezte a pályarendszabály módosítását, melynek értelmében rendezvényen csak a szervezett utazás keretében érkező (a meghatározott gyülekezési pontok megjelenő) szurkolók vehetnek részt.

  • Kérjük, hogy az autóbuszokkal vagy személygépkocsikkal érkező vendégszurkolók az M3 autópálya Kerekharaszti töltőállomás, pihenőjének parkolójában gyülekezzenek 11.15 és 11.40 óra között, innen legkésőbb 11.40 órakor rendőri felvezetéssel kísérjük a szurkolókat a stadionhoz.
  • A Budapesten lakó, tartózkodó DVTK szurkolók szervezett kísérését is biztosítja a rendőrség. Ezért kérjük a budapesti vendégszurkolókat, hogy 11.30 és 12.10 óra között gyülekezzenek a Keleti Pályaudvar melletti (Thököly utca felé eső) parkoló területén. A szurkolók innen legkésőbb 12.10 órakor rendőri kíséréssel jutnak el a stadionhoz.
  • Kérjük a vonattal utazni szándékozó vendégszurkolókat, hogy utazásukhoz a Miskolc Tiszai Pályaudvarról 09.35 órakor induló sebesvonatot használják. A vonat 12.00 órakor érkezik Budapest Keleti Pályaudvarra, ahonnan a szurkolók 12.10 órakor rendőri biztosítás mellett jutnak el stadionhoz.
  • Felhívjuk a tisztelt vendégszurkolók figyelmét arra, hogy a mérkőzés napján a stadionnál részükre jegyértékesítés nincs! A szurkolók 2014. május 09-én 18.00 óráig vehetik meg jegyeiket a Miskolcon a DVTK jegyértékesítési pontjain, valamint a Ticket Expressz jegyirodáiban. Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba! Csak a meghatározott gyülekezési pontokon megjelenő, rendőri kíséréssel biztosított szurkolók jutnak be a stadionba, ezért kérünk minden szurkolót a gyülekezési idő pontos betartására. Ezen időpontok betartása mellett egy szurkoló sem marad le a mérkőzés kezdetéről.

    Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy a mérkőzés lefújását követően a hazai szurkolók elvonulásáig a vendégszurkolók kerülnek visszatartásra a Stadion területén. Megértésüket köszönjük!

    Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül. A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

    Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul. Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

    Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

    - BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság -


    [poll id="677"]


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!