Sport

2014.05.05. 20:31

Felmentették Véber Györgyöt

Mezőkövesd - Közös megegyezéssel szerződést bontottak a hétfő esti edzés után Véber Györggyel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapatának vezetőedzőjével - minderről Tállai András, a klub elnöke tájékoztatta az Észak-Magyarországot.

Mezőkövesd - Közös megegyezéssel szerződést bontottak a hétfő esti edzés után Véber Györggyel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapatának vezetőedzőjével - minderről Tállai András, a klub elnöke tájékoztatta az Észak-Magyarországot. A klubirányító hozzátette: a tréner utódát - aki egyelőre a bajnokságból még hátralévő három mérkőzésre kap megbízatást - kedden jelölik ki. Mint az ismert, az élvonal egyik újonca jelenleg a kieső, 15. helyen áll a táblázaton, öt pontra a még bennmaradást érő pozíciótól. Kövesden a napokban három játékost (Vermes Krisztiánt, Farkas Balázst, Rajczi Pétert) tettek ki a csapatból.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!