Sport

2014.05.04. 19:04

DVTK vs. Haladás - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Szombathelyi Haladás (1-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Artner Tamás értékelték a látottakat.

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Szombathelyi Haladás (1-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Artner Tamás értékelték a látottakat.


Sivic Tomislav (DVTK): - Azt gondolom, hogy ha semmikor, de ma megérdemeltük volna a győzelmet. A csapat jól játszott, küzdött, hajtott, viszont sok lehetőséget nem használtunk ki. Küzdős, hajtós meccs volt, főleg a második félidőben játszottunk jól, de ha nem rúgunk gólt, akkor nehéz nyerni. A bírókról nem akarok nyilatkozni, csak annyit mondok, hogy most is van némi hiányérzetem.

Artner Tamás (Haladás): - Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban harcosan, fegyelmezetten, taktikusan, ezért megérdemelten vittünk el egy pontot Diósgyőrből. Az elején a szél minket támogatott, de miután kiderült, hogy a DVTK árnyékékkel játszik, átálltunk a négyvédős játékra. A DVTK tulajdonképpen a semmiből szerzett gól, ezt sikerült kiegyenlítenünk, a második félidőben viszont a szél már a hazaiakat támogatta, és nem mellékesen veszélyes játékosokat cseréltek be, így az egy ponttal elégedettnek kell lennünk.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 27. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szombathelyi Haladás csapatát fogadta vasárnap 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!