Sport

2014.05.22. 10:30

Csak Debreceni fogta meg a kupa fülét

Budapest - A diósgyőriek és az újpestiek játékosa is szeretné, ha MK-győztes lenne.

Budapest - A diósgyőriek és az újpestiek játékosa is szeretné, ha MK-győztes lenne.A szerdai, budapesti sajtótájékoztatónak – az edzőkön kívül – résztvevője volt a két finalista gárda egy-egy labdarúgója. A piros-fehéreket Debreceni András, míg a fővárosi lila-fehéreket Simon Krisztián képviselte.

Az önbizalomról (is)

– Jó meccs várható, teljesen mindegy, hogy milyen játékkal, de nyerni akarunk – jelentette ki a diósgyőriek védője. – Motivációs problémákkal nem küzdünk, mindenki éhes a sikerre. Azt érzem magamon és a többieken is, hogy nem laktunk jól a Ligakupa-elsőséggel. 2007-ben és 2009-ben a Honvéddal már volt szerencsém Magyar Kupát nyerni, vagyis a mérlegem kettőből kettő. Tehát az idei lenne nekem a harmadik győzelmem, de nemcsak nekem, hanem a DVTK-nak is... Máshogyan nem lehet hozzáállni egy ilyen fináléhoz, mint kellő önbizalommal, azonban nem szabad, hogy átcsapjon túlzott önbizalomba.


[poll id="684"]


Simon Krisztián, az újpestiek 22 esztendős futballistája az alábbiakat nyilatkozta:

– Én még nem szerepeltem ilyen jellegű meccsen, amikor egy találkozó dönt a kupáról – vallotta be a Megyeri útiak középpályása. – A klub életében és a mienkben is fontos mérkőzés a vasárnapi, ennek tudatában készültünk eddig és ennek tudatában készülünk a még hátralévő napokban. A hangulat biztosan jó lesz, hiszen rengeteg diósgyőri és újpesti szurkoló jön el a Puskás-stadionba. Bízom a mi drukkereink támogatásában, a csapat motivált, meg szeretnénk szerezni a kupát... Önbizalomhiányban sem szenvedünk, minden azon múlik, hogy képesek leszünk-e jókor, jó időben, jól játszani.

A tájékoztató záróakkordja közös fotózás volt, nemcsak a trénerek, hanem a labdarúgók is „pózoltak" a helyszínen kirakott serleggel a sajtó kedvéért. A kupa bal fülét Simon Krisztián nem fogta meg, a miértre azt mondta, hogy azért, mert babonás...

ÉM-MI



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!