Sport

2014.04.23. 20:28

Ligakupa: FTC vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Budapest, Miskolc - A Ferencvárosi TC vs. Diósgyőri VTK (1-2) Ligakupa mérkőzés után a két vezetőedző, Thomas Doll és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.

Budapest, Miskolc - A Ferencvárosi TC vs. Diósgyőri VTK (1-2) Ligakupa mérkőzés után a két vezetőedző, Thomas Doll és Sivic Tomislav értékelték a látottakat.

Thomas Doll (Ferencvárosi TC): - Úgy vélem, hogy ha 18 éves játékosnak lehetőséget ad az edzője, akkor két kis szabálytalanság miatt nem kell őt kizárni a játékból. Természetesen nem vagyok elégedett az eredménnyel, de van még egy visszavágó is. Hihetetlen, hogy ilyen sorsolásunk van, hogy 48 órán belül kell meccseket játszani, tíz emberrel vettük fel a harcot és nagyon elfáradtunk. Az MLSZ-nek nem így kellene szerveznie a programot, és nem ilyen játékvezetőket kellene küldenie.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): - Lehet, hogy nagyképűnek tűnök majd, de nem vagyok az, amikor azt mondom, hogy az FTC ellen szoktam nyerni. Rúghattunk volna az elején hármat, kaptunk helyette egyet, aztán erre sikerült választ adni. Ma a gyerekek jól játszottak, de a helyzeteket ki kellett volna használni. Viszont ez egy szép előny, biztos vagyok benne, hogy ezt a lehetőséget nem fogjuk kihagyni, és a döntőbe fogunk jutni.


A labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a Ferencvárosi TC vendégeként lépett pályára szerdán 18 órától Budapesten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!