Sport

2014.04.08. 11:04

Futsal: Újabb ózdi gólparádé

Ózd -  Egy héttel ezelőtt a Monort, most pedig a Romhány SE-t győzte le nagy gólkülönbséggel az Ózd VSE futsalcsapata.

Ózd -  Egy héttel ezelőtt a Monort, most pedig a Romhány SE-t győzte le nagy gólkülönbséggel az Ózd VSE futsalcsapata. Az NB II-es rájátszás (7-12. helyért) 4. fordulójában a borsodiak kilenc találatos különbséggel gyűjtötték be a három pontot. Féder József gárdája így jelenleg a hatcsapatos táblázaton a második pozíciót foglalja el. A Külker SC Dupont visszalépése miatt az ózdiak a következő héten szabadnaposak lesznek, az idegenbeli mérkőzés három pontját, 3-0-s gólkülönbséggel kapták meg Gálék.


Jegyzőkönyv

Férfi futsal NB II., Rájátszás a 7-12, helyért, 4. forduló


Ózd VSE - Romhány SE 13-4 (4-3)

Ózd, 100 néző. V.: Szabó F., Szűcs L.


Ózd VSE: Konyha Sz. - Oltyán, Gál, Török R., Füleki. Csere: Mészáros B., Jakab Á. Edző: Féder József.

Romhány SE: Fehér J. - Ruzsa, Nagy Zs. A., Zalatnai, Fodor. Csere: Nagy A. Edző: Nagy Attila.


G.: Jakab Á. (5), Füleki (2), Török R. (2), Oltyán (2), Mészáros B. (2), ill. Fodor (2), Nagy Zs. A., Zalatnai.

Jók: Jakab, Török R., ill. Fodor.


Féder József: - A tartalékos ellenfelet a második félidőben felőröltük, magabiztosan szereztük meg a három pontot. Mi sem voltunk sokan, de a Romhány csak egy cserével érkezett, ezt pedig egy ilyen mérkőzésen sorsdöntő.

Nagy Attila: - Tudtam, hogy ilyen létszámmal nehéz lesz, de a meccsben nem volt benne a kilencgólos különbség. Azt hittem nagyobb lesz a tartásunk, de a második félidőre elfáradtunk.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!