Sport

2014.03.14. 14:10

Ózdi KC: kemény lajosmizsei túra

Ózd - A tavaszi idényben lejátszott öt mérkőzésen csupán két pontot tudott begyűjteni az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Ózd - A tavaszi idényben lejátszott öt mérkőzésen csupán két pontot tudott begyűjteni az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata. A piros-kékekre az NB I/B-s bajnokság 19. fordulójában ismét egy nehéz idegenbeli összecsapás vár, hiszen a feljövőben lévő Primavera-Mizse KC vendégeként lépnek pályára. A két csapat legutóbbi két egymás elleni mérkőzését az Ózdi KC nyerte meg, ám ezúttal valóban háromesélyes találkozó következik vasárnap délután öt órától.

- Egy lendületben lévő csapathoz utazunk, akik az átigazolási időszak végén is erősíteni tudtak. A Lajosmizse ezekben a hetekben nagyon együtt van, ami jelenleg ránk nem mondható el – vélekedett Szakál György, az Ózdi KC vezetőedzője. - Vasárnapi ellenfelünk a Törökszentmiklóst is több góllal győzte le, ezért rendkívül nehéz találkozóra számítok. Nekünk viszont nincs más választásunk, el kell kezdeni a pontok gyűjtését, mert szeretnénk továbbra is a mezőny első feléhez tartozni. Egy esetleges hétvégi siker ismét visszaállítaná a csapategységet, ami lényeges és elengedhetetlen az előttünk álló feladatok sikeres végrehajtásához. Sajnos ezúttal sem számíthatunk az eltiltását töltő Papp Gáborra, valamint az edzésen megsérült két játékosunk, György Gábor és Kovács Péter sem tarthat velünk Lajosmizsére.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!