Sport

2014.03.04. 11:23

Ózd VSE: Négyre hét

Ózd - Háromgólos vereséggel zárta az alapszakaszt az Ózd Városi SE NB II-es futsalcsapata.

Ózd - Háromgólos vereséggel zárta az alapszakaszt az Ózd Városi SE NB II-es futsalcsapata. A keleti csoport 22. fordulójában az ózdiak kétgólos félidei vezetés után, a második játékrészben zsinórban öt gólt kaptak, így nem volt esélyük az újabb három pont begyűjtésére a Berettyóújfalu második csapata ellen. Az Ózd VSE ezzel az NB II negyedik helyén zárta a bajnokság első részét.

Jegyzőkönyv

Futsal, NB II, Keleti csoport, 22. forduló


Ózd VSE - MVFC-Berettyóújfalu II. 4-7 (4-2)

Ózd, 100 néző. V.: Veres, Szilágyi.


Ózd VSE: Konyha Sz. - Gál F., Vígh F., Füleki Cs., Titkó G. Csere: Jakab Á., Török R., Ficzere B. Megbízott edző: Vígh Ferenc.

MVFC-Berettyóújfalu: László - Harmati, Faragó, Nagy B., Karmazsin. Csere: Jancsó, Csordás, Kapusi, Vajna. Vezetőedző: Szitkó Róbert.


G.: Vígh F. (2), Titkó G., Ficzere, ill. Nagy B. (3), Harmati (2), Faragó, Kapusi.


Jók: Konyha Sz., ill. Harmati, Faragó, Nagy B.


Vígh Ferenc: - Nem tudom mire vélni a második félidei hozzáállást. Kétgólos vezetés birtokában teljesen leálltunk, futás nélkül ezt a játékot nem lehet eredményesen művelni.

Szitkó Róbert: - Az első félidőben egy tízperces időszakot leszámítva az történt, amit elképzeltünk. Igyekeztünk futásra kényszeríteni a fáradt csapat benyomását keltő ózdiakat, ami eredményre is vezetett. Mi futottunk, ők nem, ezért a második félidő alapján teljesen megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!