Sport

2014.03.14. 21:45

DVTK vs. Pápa - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Lombard Pápa Termál FC (2-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Tóth Bálint értékelték a látottakat.

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Lombard Pápa Termál FC (2-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Tóth Bálint értékelték a látottakat.


Sivic Tomislav (DVTK): - Eredménykényszerben voltunk ma, ezért egyértelműen támadni kellet. Az ellenfél az első félidőben fejelt egy szép gólt, de ebből is fel kellett állnunk. A játékvezető, vissza lehet nézni, szinte mindig kiállít a csapatból valakit, de az első félidő végén én megelőztem, hogy állítson ki engem. Megnyertünk egy meccset, ami végülis kötelező volt, köszönetet mondok a szurkolóknak, mert végigvitték a csapatot. Rajic állapotáról annyit, hogy összefejelt valakivel és agyrázkódást szenvedett, de szombaton reggel már valószínűleg kiengedik a kórházból.

Tóth Bálint (Pápa): - Erre számítottunk... A Diósgyőr hosszú ideje nem nyert hazai pályán, és volt egy plusz tapasztalatunk, a Magyar Kupa első meccse, ami azt mutatta, hogy jó csapattal fogunk találkozni. Taktikusan, jól oldotta meg a feladatát a csapat, a 70. perctől azonban fizikailag elfogytunk.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 20. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Lombard Pápa Termál FC csapatát fogadta pénteken 19 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!