Sport

2014.03.04. 16:25

BOON-ÉLŐ - Ligakupa: DVTK vs. Mezőkövesd 2-0 (1-0)

Miskolc - A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC csapatát fogadta kedden 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Miskolc - A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC csapatát fogadta kedden 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

DVTK

2 - 0

Mezőkövesd

Miskolc, 2014.03.04. 17:00


Miskolc - A keddi Diósgyőr - Mezőkövesd (2-0) Ligakupa nyolcaddöntő visszavágója után eldőlt, hogy a DVTK jutott a legjobb nyolc közé idegenben lőtt góllal. Íme Sivic Tomislav és Véber György értékelése>>>



[liveticker name="boon-live-ligakupa-dvtk-vs-mezokoevesd-2014-03-04-kedd-1700"]


[poll id="595"]


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntő, 2. mérkőzés

DVTK vs. Mezőkövesd

2 - 0   (1 - 0)

Miskolc, 1500 néző, v.: Solymosi P. (Horváth R., Tőkés R.).


Diósgyőri VTK: Rados – Vági, Alves, Debreceni, Husic – Egerszegi – Marjanovic, Nikházi, Gosztonyi – Barczi, Batioja. Vezetőedző: Sivic Tomislav.

Mezőkövesd Zsóry FC: Szántai – Búrány, Hegedűs D., Gévay, Hegedűs Cs. – Kiss M., Dobos, Farkas B., Harsányi – Balajti, Menougong. Vezetőedző: Véber György.


Gólszerző: Gosztonyi (1-0, 11-esből) a 11., Batioja (2-0) az 50. percben.

Sárga lap: Dobos a 33., Vági a 38., Egerszegi a 45., Harsányi a 71., Velicky a 92. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Gosztonyi helyett Grumic a 46., Vági helyett Eperjesi a 46., Kiss M. helyett Velicky a 46., Farkas B. helyett Bognár I. a 46., Egerszegi helyett Abdouraman a 60., Dobos helyett Rajczi a 71. percben.


Miskolc, Mezőkövesd - A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóján ismét egymás ellen játszik a két megyei NB I-es. A mérkőzésről élőben tudósítunk 17 órától. tovább »


Mezőkövesd - Nagy várakozás előzte meg a Mezőkövesden szerdán este rendezett Ligakupa meccset. tovább »


Mezőkövesd - A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC vendégeként lépett pályára szerdán 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!