Sport

2014.02.26. 21:45

Folytatták az MVSI pólósai

Két hónap szünet után, február utolsó hétvégéjén, a miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszodában folytatódott az országos fiú vízilabda utánpótlás bajnokság, ahol az MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. három korosztályban volt érdekelt.

Két hónap szünet után, február utolsó hétvégéjén, a miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszodában folytatódott az országos fiú vízilabda utánpótlás bajnokság, ahol az MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. három korosztályban volt érdekelt.Az ifjúságiak jól indították a találkozót, ám a vendégek fordítottak és az utolsó negyedben már 3 góllal is vezettek. Az utolsó másodpercekben szerzett góllal a házigazdáknak sikerült a pontmentést jelentő egyenlítés.

Az MVSI serdülő csapata remekül kezdte a mérkőzést, de a végére kissé kiengedtek és izgalmassá tették a derbit saját maguk számára. A három pont megszerzése azonban nem forgott veszélyben.

A gyermek csapat - a remek kapusteljesítmény ellenére - sajnos sima vereséget szenvedett.


Eredmények

  • Gyermek kcs.: MVSI - KESI 8-18
  • Serdülő kcs.: MVSI - KESI 13-11
  • Ifjúsági kcs.: MVSI - KESI 11-11
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!