Sport

2014.01.15. 21:34

Takács Péter Mezőkövesden folytatja

Miskolc, Mezőkövesd - Kedden szerződést bontott a DVTK NB I-es labdarúgócsapatánál, szerdán pedig a másik megyebeli élvonalbeli együtteshez, a Mezőkövesd Zsóry FC-hez írt alá két évre Takács Péter.

Miskolc, Mezőkövesd - Kedden szerződést bontott a DVTK NB I-es labdarúgócsapatánál, szerdán pedig a másik megyebeli élvonalbeli együtteshez, a Mezőkövesd Zsóry FC-hez írt alá két évre Takács Péter.– Azt hiszem ez volt a legjobb döntés, amit meghozhattam – nyilatkozta az Észak-Magyarországnak a védekező középpályás. – Komoly célokban itt sincs hiány, mert az már kiderült számomra, hogy Kövesden a klubvezetés nagy erőket mozgósít annak érdekében, hogy a csapat élvonalbeli tagsága meghosszabbodjon. És úgy tűnik, hogy ebben rám is számítanak, legalábbis így nyilatkozott a csapat vezetőedzője Véber György is, akivel korábban már dolgoztunk együtt, Pápán.

A legjobb hely

Arra a kérdésünkre, hogy nem lesz-e túl nagy a csönd körülötte azzal, hogy egy kevésbé rivaldafényben lévő klubhoz igazolt, Takács Péter így felelt:

– Volt ajánlatom más csapattól is, de szerintem számomra most Kövesd a legjobb hely. Itt felépíthetem magam, és újra hasznos tagja lehetek egy közösségnek. Persze tudom, hogy meg kell majd küzdenem azért, hogy helyem legyen a csapatban, de hiszek abban, hogy ez sikerülni és fog, ahogy abban is, hogy segíthetek majd az új klubomnak a cél elérésében. Beilleszkedési problémám aligha lesz, a lakhelyet nem kell változtatnom, az új csapattársaim közül többekkel együtt játszottam Diósgyőrben, így Dobos Attilának, Balajti Ádámnak, George Menougongnak és Búrány Zoltánnak nem kellett bemutatkoznom.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!