Sport

2014.01.23. 18:58

Olcsó lesz a bükfürdői edzőtábor

Szerda délután műfüves felkészülési mérkőzést játszott a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó csapata.

Szerda délután műfüves felkészülési mérkőzést játszott a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó csapata.A sárga-kékek villanyfényes csatát vívtak az NB III-as hatvaniakkal. Az összecsapást megtekintette Tállai András, a kövesdi klub első embere, akit ,,szembesítettünk" a bükfürdői edzőtáborukkal is. Korábban ugyanis Bocsi Anna ügyvezető igazgató azt nyilatkozta, hogy mivel Mezőkövesden minden feltétel (füves és műfüves, világítással ellátott pályák, sportcsarnok, fürdő) adott a zavartalan munkavégzéshez, ezért nem repülnek Törökországba, aztán mégis kimozdulnak és vasárnaptól a Dunántúlra teszik át székhelyüket.

– Egyszerű a magyarázat – folytatta Tállai András. – A bükfürdői tábor egyötöde az elgondolt török útnak. Aztán elfogadtuk a szakmai stáb – élén Véber György vezetőedzővel –, érveit, amelyek így szóltak: ki kell mozdulni itthonról, nem árt egy kis helyváltoztatás, szükség van az összetartásra. Mivel szponzoraink is besegítenek, sőt a tábor végén jelen lesznek Bükfürdőn, nagyon kevés pénzből kijövünk és elsőrangú körülmények között dolgozhatunk, ráadásul pedig két találkozót is vívunk.

A kövesdiek legközelebb január 25-én, szombaton 11 órától a Vasas vendégeként lépnek pályára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!