Sport

2014.01.17. 13:03

"A mennyország kezdőkapusa"

Miskolc - Takács Péter, aki ezen héten kedden bontott szerződést a DVTK NB I-es labdarúgócsapatával és szerdán a Mezőkövesd Zsóry FC együtteséhez igazolt, gyerekkorától ismerte Rakaczki Bencét, és nem csak mint egyik diósgyőri utánpótlás játékos a másikat, hanem onnan is, hogy egy egyházközösségnek voltak a tagjai, egy templomba járt a Takács család és a Rakaczki család.

Miskolc - Takács Péter, aki ezen héten kedden bontott szerződést a DVTK NB I-es labdarúgócsapatával és szerdán a Mezőkövesd Zsóry FC együtteséhez igazolt, gyerekkorától ismerte Rakaczki Bencét, és nem csak mint egyik diósgyőri utánpótlás játékos a másikat, hanem onnan is, hogy egy egyházközösségnek voltak a tagjai, egy templomba járt a Takács család és a Rakaczki család. Így amikor Bence felkerült a nagy csapathoz ,,Taki" volt az, aki a leginkább igyekezett segíteni a beilleszkedését. Takács Péter a facebook oldalán a következő bejegyzést osztotta meg miután megtudta, hogy mi történt Rakaczki Bencével:

,,Bence, Bence itt hagytál minket...hm emlékszem az első olyan NB1-es meccsed előtt mikor kezdő voltál a csapatban, a mérkőzés előtti edzés után odajöttél hozzám és kissé szégyenlősen megsúgtad, hogy "nagyon izgulok Taki"! Akkor én azt mondtam, ne aggódj Bence a jó Isten segít majd nekünk ha hiszünk és remélünk! Másnap a meccs előtt elmentünk a templomba imádkozni Bencével hinni és remélni, hogy győzünk aznap. És mi nyertünk Bence! A meccs hőse voltál!!! És tudod miért? Mert tudtál hinni és remélni, egy igazi példakép lettél nekem, és tudom, hogy mától a mennyország kezdő kapusa vagy, mert te tudsz hinni és remélni...! Nyugodj Békében Bence, sose feledlek!"

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!