Sport

2013.12.07. 20:19

MTK vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Budapest, Miskolc - Az MTK Budapest vs. Diósgyőri VTK (2-2) NB I-es labdarúgó mérkőzés után a két vezetőedző, Garami József és Simic Tomislav értékelte a látottakat.

Budapest, Miskolc - Az MTK Budapest vs. Diósgyőri VTK (2-2) NB I-es labdarúgó mérkőzés után a két vezetőedző, Garami József és Simic Tomislav értékelte a látottakat.

Garami József (MTK): – A várakozásoknak megfelelően igyekezett mindkét csapat annak érdekében, hogy nyerjen. Nekünk ez a második olyan meccsünk volt, hogy 2-0-ra vezettünk és elment. A DVTK ellen nem könnyű nyerni, de ma minden játékosom igyekezetből jelesre vizsgázott. Hibák azért előfordultak most is, de mindenki megtett mindent azért, hogy győzzünk, mégsem sikerült.

Sivic Tomislav (DVTK): – Két különböző félidő volt ma, az elsőben ezzel a talajjal is küzdött mindenki, és látszott, hogy fontos volt a győzelem mindkét csapat számára. A második játékrészben kaptunk két gólt, hiba után, persze kapott gólt mindig hiba előz meg, ezért érdekes a foci. Pozitív, hogy 0-2 után vissza tudtunk jönni, utána jól játszottunk. Ha összeszámolunk mindent, akkor igazságos az eredmény. Nehéz sorozatban voltunk, csoda, hogy kibírtuk. Szerettünk volna nyerni, de 0-2 után az 1 pont nem rossz dolog. Az MTK-nak kívánom, hogy maradjon bent, saját csapatomnak gratulálok az őszi produkcióhoz, és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!