Sport

2013.12.21. 11:09

Éremhalmozás az utolsó kettőn

Két decemberi szlovákiai versennyel zárták az évet a Miskolci VSC fekvenyomói és mindkettőn remekül szerepeltek a borsodi erős emberek.

Két decemberi szlovákiai versennyel zárták az évet a Miskolci VSC fekvenyomói és mindkettőn remekül szerepeltek a borsodi erős emberek.Előbb Zsolnán, a Nemzetközi Fekvenyomó Mikulás Kupán vettek részt, ahol súlycsoportok nélkül, abszolút pontszámítással számolták ki a végeredményeket. Az open-kategóriában a sokszoros világ- és Európa-bajnok Mészáros László 290 kilogrammos teljesítménnyel nyert, Oláh Ákos 220 kilóval lett második, míg Fazekas János 172,5 kilóval a 7. helyen zárt, míg felhúzásban 250 kilóval az ötödik lett. Masters-kategóriában Tóth Zsolt 180 kilóval bronzérmet szerzett.

Az év utolsó megméretése, Trnavában a Nemzetközi Raw Fekvenyomó Karácsony Kupa volt. Mészáros László (open-kategória, +100 kg) 292,5 kilóval diadalmaskodott és egyben abszolút első is lett. Oláh Ákos (open-kategória, -100 kg) 220 kilóval ugyancsak első lett, míg az abszolútban másodikként zárt. Stranszki Norbert (open-kategória, +100 kg) 220 kilóval ezüstérmet szerzett. Vakarcs Gergő (ifjúsági-kategória) 170 kilóval ugyancsak a legjobbnak bizonyult.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!