Sport

2013.11.12. 20:00

Sivic: "Most az első csapattal fogunk pályára lépni"

A DVTK vezetőedzője egyértelműen tovább szeretni jutni a csapatával a Ligakupában. Szerdán az MTK otthonába látogat a Diósgyőri VTK.

A DVTK vezetőedzője egyértelműen tovább szeretni jutni a csapatával a Ligakupában. Szerdán az MTK otthonába látogat a Diósgyőri VTK.A labdarúgó Ligakupa A-csoportjában az 5. mérkőzését játssza szerdán 13 órától a DVTK. Az MTK Budapest - Diósgyőri VTK meccs előtt - melyről ezúttal is élőben tudósítunk - az alábbiakat nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője:

,,Ez a meccs kicsit más lesz, mint az eddigi Ligakupa mérkőzéseink, abból a szempontból mindenképpen, hogy most az első csapattal fogunk pályára lépni. Persze egy-két poszton azért lehet, hogy ez nem így lesz, mert néhány dolgot meg szeretnék nézni, de a hétvégi szünet miatt most akarok a játékosoknak meccsterhelést adni, a jövő heti Videoton elleni bajnokit megelőzően. És az sem mellékes szempont, hogy szeretnénk továbbjutni a csoportból, ehhez pedig még további pontokra van szükségünk. Hogy ellenfelünk edzője is így gondolkodik-e, azt nem tudom, nekünk nem is ezzel kell foglalkozni, hanem azzal, hogy megoldjuk a meccsen belül azokat a feladatokat, amelyeket elterveztünk."


[poll id="556"]


A DVTK várható kezdőcsapata:

Rajic – Kostic, Vadász, Kádár, Gohér – Abdouraman – Barczi, Elek Á., Nikházi – Batioja, Futács.


Az A-csoport állása

  • Kisvárda SE 5 2 2 1 6-4 8
  • Diósgyőri VTK 4 2 1 1 8-5 7
  • Vasas FC 5 2 - 3 7-8 6
  • MTK Budapest 4 1 1 2 5-7 4

  • Kedden játszották: Kisvárda SE – Vasas FC 2-1 (1-0)


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!