Sport

2013.11.20. 17:31

Ligakupa: DVTK vs. Kisvárda - Edzői nyilatkozatok

Miskolc, Kisvárda - A Diósgyőri VTK vs. Kisvárda (7-1) Ligakupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Miskolc, Kisvárda - A Diósgyőri VTK vs. Kisvárda (7-1) Ligakupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Sivic Tomislav (Miskolc): - Köszönöm a gratulációt. Az ellenfél ma vegyes csapattal játszott, így egy jó edzés volt a mostani mérkőzés számunkra. Rutinból hoztuk a kötelező győzelmet, pár játékos fontos gólokat szerzett. Továbbjutottunk a Ligakupában, amihez gratulálok a csapatnak. Innentől kezdve a Videoton elleni mérkőzésre figyelünk, a Kisvárdának pedig sok sikert kívánok a továbbiakban.

Révész Attila (Kisvárda): - Gratulálok a hazaiaknak, remélem, hogy ez a mérkőzés jó felhozó meccs volt a Videoton elleni találkozójukra. Saját csapatom mai teljesítményéről sok jót nem tudok elmondani, jobbára a fiatalok kaptak lehetőséget, az eredmény mutatja, hogy ki mennyire ragadta meg ezt a lehetőséget. Ugyanúgy volt pár bíztató momentumunk, de nagy különbségű vereség lett a vége, ennyire telt ma tőlünk.



A labdarúgó Ligakupa A csoportjának 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kisvárda csapatát fogadta szerdán 15 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!