Sport

2013.11.13. 12:38

BOON-ÉLŐ - Ligakupa: MTK vs. DVTK 2-0 (1-0)

Budapest, Miskolc - A labdarúgó Liga Kupa A csoportjának 5. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szerdán 13 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Budapest, Miskolc - A labdarúgó Liga Kupa A csoportjának 5. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szerdán 13 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

MTK

2 - 0

DVTK

Budapest, 2013.11.13. 13:00


A MTK vs. DVTK (2-0) Ligakupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.


[poll id="556"]


[liveticker name="boon-live-ligakupa-mtk-vs-dvtk-2013-11-13-szerda-1300"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Liga Kupa "A" csoport, 5. forduló

MTK vs. DVTK

2 - 0   (1 - 0)

Budapest, 100 néző. V.: Szilasi Sz. (Lémon O., Takács G.).


MTK Budapest: Hegedűs - Baki, Vukmir, Kálnoki, Fejes, Pölöskei, Kanta, Ladányi, Csiki, Eppel, Horváth Zs.. Vezetőedző: Garami József

DVTK: Rajic - Husic, Kádár, Barczi, Vadász, Elek, Gosztonyi, Futács, Batioja, Gohér, Kostic. Vezetőedző: Sivic Tomislav


Gólszerző: Horváth Zs. a 45. (1-0), Horváth P. az 58. (2-0) percben.

Sárga lap: Kanta a 86. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Eppel helyett Horváth, Husic helyett Nikházi és Elek helyett Abdouraman a 46., Csiki helyett Vass a 65., Gosztonyi helyett Eperjesi a 70., Pölöskei helyett Hajdú a 71. percben.


Jók: Elek és Kostic, illetve Horváth Zs., Horváth P., Ladányi és Csiki.


A DVTK vezetőedzője egyértelműen tovább szeretni jutni a csapatával a Ligakupában. Szerdán az MTK otthonába látogat a Diósgyőri VTK.

A labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában az MTK Budapest gárdájánál vendégeskedik a Diósgyőri VTK szerdán délután. A mérkőzésről élőben tudósítunk 13 órától. Ön mit tippel a meccsre?

"A DVTK játékosai november 2-án a Katolikus Karitász logójával ellátott mezben játszottak. Klubunk és a segélyszervezet közös akcióval segít, hogy a rászoruló gyermekeknek is igazi ünnep legyen a karácsony." - olvasható a diósgyőri klub közleményében.

A labdarúgó Liga Kupa A csoportjának 2. fordulójában a DVTK csapata az MTK Budapest gárdáját fogadta szerdán 19:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!