Sport

2013.10.26. 22:19

Haladás vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Szombathely, Miskolc - A Szombathelyi Haladás vs. Diósgyőri VTK (2-2) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Szombathely, Miskolc - A Szombathelyi Haladás vs. Diósgyőri VTK (2-2) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Artner Tamás (Haladás): - A futball jó propagandája volt, sok néző, jó hangulat, remek meccs. Toronymagasan meg kellett volna nyerni a mérkőzést, ám gólt kaptunk abból, amitől féltünk, az ellenfél kihasználta magassági fölényét. Remekül küzdöttek a srácok, megérdemelték volna a három pontot, nem jött össze, majd legközelebb.

Sivic Tomislav (DVTK): - A Haladás jó csapat, megcsinálták, amit kellett, nálunk pár pozíció nem úgy jött össze, mint korábban, de ez normális dolog a fociban. Küzdős mérkőzés volt egy jó Hali ellen, az egy pont Szombathelyen siker. A hibákat ki kell javítani és tanulnunk kell belőle.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 12. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szombathelyi Haladás vendégeként lépett pályára szombaton 20 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.







Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!